Välkommen till byggbranschen

När jag gick i mellanstadiet fick vi gå studiebesök hos Länkarna. Nu är du där. Varsågod.

Branschorganisationer

Byggnads

Byggcheferna

Sveriges Byggindustrier

Svenska Byggingenjörers Riksförbund

BQR – Rådet för Byggkvalitet

Byggbranschen i media

Byggvärlden

Byggindustrin

Byggnyheter

Byggnadsarbetaren

Miljösamvetet

Gröna bilister

Kretsloppsrådet

Green Building

Ecoprofile

Byggvarubedömningen

Sunfleet

Annat nyttigt

ID06

Svenska Byggingenjörers Riksförbund

Boverket om boendefrågor

BQR – Rådet för Byggkvalitet

Annons

En reaktion på ”Välkommen till byggbranschen

  1. Hej alla ni som läser denna blogg:) . Jag är en svensk tjej som studerar på EAL i Danmark. Jag sitter och skriver på mitt BA projekt som handlar om passersystem på den svenska marknaden. Eftersom dessa passersystem vanligtvis installeras av elektriker, så är era svar relevanta för min problemställning. Mitt frågeformulär är givetvis anonymt och tar bara ett par minuter att utfylla. Jag ska lämna in mitt projekt den 5 Januari, så fram till i slutet av denna månad får ni gärna svara. Jag hoppas jag får ihop minimum 100 svar som jag behöver för att få undersökningen godkänd. Tackar så hjärtligt på förhand

    Frågeformuläret ligger här:

    docs.google.com/forms/d/1kwzfMCH7uQ_fKpY…VKm_sLU5Pbg/viewform

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s