Semester 2009 (R.I.P)

Sync medger härmed officiellt att semestern är avslutad. Åtminstone för några av oss. Vi påbörjar nu en försiktig anpassning till verkligheten på kontoret, detta sker ungefär som inskolning på dagis, några timmar åt gången de första dagarna. Gradvis allt mer.

Hemma hos mig har vi varit väldigt lediga och bockat av nästan allt på listan. Vi har accepterat vår plats här mitt i livet, mitt i medelklassen, mitt i sommaren. Det slutliga beviset för detta, efter att ha lånat på huset för att gå på Liseberg och Skara Sommarland, fick vi när vi parkerade V70´n utanför det blågula varuhuset. Vi åkte dit med svepskälet att vi behövde en ny toaborste och lite servetter. 3 000 kr senare gick vi köttbulletrinda därifrån lastade med lampor, kuddar och annat som kan vara bra att ha. Skit samma – Det är ändå snart glömt. Jag är nästan helt säker på att det vi kommer ihåg från denna sommaren är första fisken på femåringens metspö, nyplockade hallon och blåbär på frukostgröten, femåringen som lärde sig cykla och det fantastiska junivädret.

Sommaren har annars inte varit speciellt digital. Byggbloggarna verkar helt ha gått i i dvala. ByggBlasket har i och för sig skakat liv i macho/jämlikhet/mobbing-debatten, annars är det tyst.

Sync Blog har nästan helt vilat en månad nu. Det får bli en mjukstart denna veckan. Preliminär agenda:

  1. Rekryteringen. Vi måste få ordning på detta, men det skall erkännas – Det går trögt!
  2. 31 rekommendationer. Vi tog i hastigt mod på oss att motivera senaste chalmersrapporten. En rysare.
  3. ROT-avdraget. Vi kan se att många F-skattare är omotiverat rädda för detta, fördelarna måste fram i ljuset.
  4. Byggahus.se. En guldgruva för en byggnörd, den skall utvinnas. Varsamt.
  5. Andra saker. Ibland känns det som bloggen roterar runt sin egen axel, samma frågor but different.

Så det blir några nya inlägg ganska snart, hoppas jag. Möjligen kommer en del annat emellan också, det skall byggas bostäder och verkstäder, protokoll skall skrivas och besiktningar göras. Det blir en fin höst, tror jag. Hoppas det.

Annons

2 reaktioner på ”Semester 2009 (R.I.P)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s