Lägenhet ledig i centrala Göteborg

Jag känner en fastighetsägare som har en lägenhet ledig i centrala Göteborg. Nu får vi nog säga att han hade en ledig, det har nog löst sig nu, det brukar lösa sig fort och glädja någon. En bra nyhet normalt sett, men inte så kul egentligen. Det låg en sorglig historia bakom.

Den förre hyresgästen var 87 år, han dog hemma, saknad av ingen. Han låg några veckor innan lukten avslöjade vad som hänt. Det visade sig att hans enda arvinge är en dotter som han inte träffat på över femtio år.

Vad döljer sig bakom en sådan historia? Vilken oförätt eller tillfällighet har fått dem att inte fira femtio jular ihop? Eller åtminstone träffas och fika. En ledig lägenhet är en bra nyhet för det mesta, men denna gången tycker jag det bara var sorgligt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s