Positiva Veckan bara fortsätter och fortsätter

Japp, Sync Blog har nu tagit över ansvaret för all framtida rekrytering till byggbranschen. Till vår hjälp har vi en massa andra bloggare, Svensk Byggtjänst´s kafferastöverläggningar, en dagisgrupp och en sjuåring som moraliskt bollplank.

Vi tar tacksamt emot fler kommentarer på anledningar att börja jobba i byggbranschen, helst inga om motsatsen men gärna några bra tips om hur vi skall gå vidare.

Uppdatering:

Jo, vi går vidare med rekrytering och börjar med dem som borde vara lättast att påverkar. Småglinen.

… och Sync’s upprop och tjat har gett ett visst genomslag i ankdammen, i alla fall. Calle släppte politiken en kort stund och droppade en fin kommentar, en viss Glasmästare fyllde på i samma kommentar. Byggtjänst förlängde en fikarast och samlade in fördelar med byggbranschen, Rörmok är ju inte svårstartad i ämnet, han heller. Bäst hittills är ändå Victoria som fick med så mycket i sitt fina inlägg. Byggblasket gjorde ett tappert försök, men så kom verkligheten emellan, tyvärr.

Annons

2 reaktioner på ”Positiva Veckan bara fortsätter och fortsätter

  1. Det vilar ett tungt ansvar på dina axlar! Men med tanke på den fysiska utvecklingen på hantverkarsidan (https://syncroniseramera.wordpress.com/2009/05/20/anledning-att-valja-byggbranschen-%e2%80%93-del-3/) så är ju den delen av branschen kirrad. 🙂
    Kvar är bara att lösa hur vi skrivbordsjockeyar (vad blir jockey i plural?) med vår härliga blåvita lysrörshy, bildskärmsröda ögon och begynnande permanenta badring ska göra för att positionera oss som framtida skönhetsideal …

  2. jo, på mina breda projektledaraxlar…

    det är orättvist att vi kontorsråttor skall bli mindre solbrända, mer utsatta för gravitation på utsatta kroppsdelar, sitta inomhus i dåligt väder, fika på betald arbetstid, flexa, spela Tetris och blogga hela dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s