Lagar, regler och roliga youtube-klipp

Jo,  nu händer det saker här.

I fredags fick jag för mig att göra ett collage av alla de länkar som bland andra Henrik skickat och jag själv nånstans fiskat upp. Forskning och rapporter om allt möjligt byggrelaterat i en än så länge ostrukturerad form.

Igår kände jag att det krävdes jämvikt i universum och att bloggen kanske  drog åt något flummigt new-age-flum som inte alls speglar den av mina personligheter som jag oftast använder, ordningsfascisten. Lagar och regler i rakt nedåtstigande led fick alltså en egen sida.

Sen inatt blev lite väl tufft när jag insåg att en sida med länkar till en lagbok inte får bli mitt eftermäle i bloggvärlden om jag oväntat skulle börja ägna mig åt mitt jobb enkom på måndag. Som alla andra hoppas jag bli bedömd efter mängden youtube-klipp jag förmedlar till omvärlden.

Förmodligen kan det bli en kris här ganska snart på bloggen om det skall bli ännu fler sidor, det går inte att göra fler på ett snyggt sätt. Designen på bannern har bara fyra knappar, sen blir det stilistiskt avvikande och dålig Feng Shui. Fan.

—–

Annons

En reaktion på ”Lagar, regler och roliga youtube-klipp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s