Tack Henrik och alla byggnördar

Att få in kommentarer på blogginläggen värmer, inspirerar och känns allmänt gott för egot.

Henrik är en av dem som flikar in ibland, gärna med länkar till allt möjligt som relaterar till ämnet för dagen. Jag fick lite inspiration när det kommit in rätt mycket länkar senaste tiden. Det är ju så att jag proffesionellt har ett svårtartat behov av att sortera allt i fack och kataloger och det började bli lite yvigt.

Så jag har börjat lite smått med en ny sida här som har massor av byggnörd-länkar. Den ligger uppe i bannern så länge, jag får se om det skall bli i en annan form så småningom.

Varsågoda, fortsätt skicka tips, det gillar jag!

—–

Annons

2 reaktioner på ”Tack Henrik och alla byggnördar

  1. Finns en kul dokumentär som handlar om när John Maynard Keenan (sångaren i Tool m.m.) startar en vingård i Arizona (av alla ställen) tillsammans med en annan lirare. Tyvärr tror jag inte att hela filmen finns på Internet, annat än via torrent, men det finns en schysst trailer på tuben:

    Maynard är ju alltid skön, men hans kompanjon är bara för underbart insöad på det han gör. Nörderi på hög nivå.

    Nästa gång du blir intervjuad på bygget sync om vad du håller på med så får du säga något i stil med ”Det är som att komponera en låt, att låta ljuden hända i ett rum, och följa med vad än Göteborg och exakt denna plats har att erbjuda i form kunder, omgivningar, byggmaterial och hantverkarkunskap, det är det vi ska göra. Sen låta byggnaden tala för sig själv” 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s