Direkt från tryckpressarna

Sync Blog har ynglat av sig i tryckt form, på papper.

2013-04-18 22.31.38

På underliga vägar har denna bloggaren på äldre dar blivit krönikör i tidningen Fastighetsförvaltaren. Tidningen når typ skitmånga brevlådor hos fastighetsägare och branschfolk, en del av de brevlådeägarna läser säkert också.

Om man bläddrar till sidan 32 finns en utläggning om kontrollplaner och på sidan 38 finns en till doktorsavhandling gränsande utredning om ÄTA-arbeten. Det är lätt bedagade blogginlägg som pietetsfullt renoverats för ny användning 🙂

– – – – –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s