Byggbloggarna på Svensk Byggtjänst

Jag har tjuvkikat, det var förmodligen inte meningen men man känner sig som värsta hackern ändå. på min statistiksida fanns en länk som ledde bakvägen in. Mats på Bygglobloggen har skaffat sig en ny fin hemsida och bjudit in kompisarna att delta. Det kan bli bra, speciellt om det kommer in lite nytt folk med gedigna kunskaper, stor erfarenhet och samtidigt beredda att säga de obekväma sanningar som krävs.

Jag hoppas att det blir en framgång med många besökare, jag hoppas att det blir lite debatt om vad som egentligen är viktigt, jag hoppas att det blir bra.

Annons

2 reaktioner på ”Byggbloggarna på Svensk Byggtjänst

  1. Det är lugnt! Jag har öppnat för trafik från och med ikväll, söndag. Vi gör lite justeringar under måndagen och rullar igång lite smått under veckan.
    De första dagarna räknar jag med med att vi kommer att testa så att allting håller ihop, därefter kör vi på allvar.

    Med det sagt är alla välkomna att besöka http://www.byggbloggarna.se. Jag hoppas ni veteraner och vi nybörjare i bloggosfären ska kunna göra gemensam sak – att fortsätta vidareutveckla vår bransch. Och ha en konstruktiv dialog som kan locka ännu fler kolleger ut på nätet. För det är onekligen välbehövligt.
    /Mvh Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s