Svågern kanske kan fixa lite mer skoj i byggbranschen

Jag har en svåger som är gitarrist. Detta är ju numera officiellt. För ett par år sen så deltog han i någon slags verksamhet där några musiker gick omkring i en skola, gick in i klassrummen och rockade loss en låt. Sen gick man därifrån. Bara sådär.

Tänk om vi fick in lite sånt i byggbranschen. Lite mer Rock’n roll. Inspirationen och arbetsglädjen hos oss är ju emellanåt på nivå med en morgontrött 14-åring som med nöd och näppe kan röra sig fysiskt/mentalt före klockan två en bra dag.

 Tänk vilken bra start på ett 4-timmars byggmöte med hugg och slag. Allt skulle bli så mycket lättare. Och roligare. Jag vet åtminstone en chef på Banverket som blir gråtmild och ung på nytt när han hör en bra Dylan-tolkning. Jag skall kolla detta med svågern.

En reaktion på ”Svågern kanske kan fixa lite mer skoj i byggbranschen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s