Dags för lite nytt nytänk också?

Här kör man på i gamla hjulspår. Segt är det emellanåt, trögt och idéfattigt. Så jag funderar på att bygga om lite här på bloggen, renovera och putsa upp, pimpa upp det lite helt enkelt. Kanske skall man anlita proffs? Gratis? Knappast, inte ens i byggbranschen skänker vi bort speciellt mycket tid gratis.

Utseendet på bloggen är egentligen ganska lätt och trixa med, det finns massor av färdiga teman man kan välja, när jag startade hade jag ingen större koll och det har ju fortsatt ungefär så. Sen får man nog dribbla lite med vad som skall finnas med på sidan. Färg, form och fräcka funktioner till trots – det krävs lite innehåll också. Länkar till andra bloggar kan ju vara kul, besöksräknare och annat småpill kanske, det finns hur mycket som helst.

KANSKE SKALL TÄNKA STÖRRE.

Kanske videoblogg istället? Några lagom genomtänkta inlägg där jag ligger i badet med ett glas lördagsgodis och babblar om hur man driver byggprojekt. Eller snabba snapshots filmade i spegeln på dass på något taskigt konsultkontor. Eller kanske inte.

Kanske fler korta inlägg med bilder från dagen med dråpligheter och funderingar. Byggkonsultlivet är ju spännande värre, så det kan bli en hejdundrande succé. Kanske.

Möjligen mer aktivt länkande som genererar trafik och göder fåfängans statistik. Frågan är om det är antalet klick som är intressantast eller vilka det är som klickar och faktiskt läser. Svårare.

Jag vet! En rubrik med senast lästa bok? Jaaa, med recension och betygsättning. Coolt. Typ:
”Senast läst – ABT06. En klassiker väl värd att läsa om, börjar snyggt, lite seg i mitten men i övrigt helt underbar. Slutet med är rafflande med skiljenämnder, tvister och sånt är en höjdare.
4 av 5 murslevar.”

jag har ett problem i alla fall som måste jobbas på – både i blogg och i verklighet. Jag måste bli tydligare. Skarpare. Kanske är dags att outa mig och företaget. Bloggen kom ju till av en slump och hade först inget med verksamheten att göra men det blir alltmer sammankopplat.

Suddig, borde bli tydligare

Det saknas inte I-landsproblem häromkring i alla fall 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s