Sync goes miljövänligt på riktigt

En av oss här på Sync åker kollektivt, duktigt och ofta, lite bil till stationen bara.

Den andre av oss bor i innerstan och måste därmed åka bil kors och tvärs. Nu gör han nog inte det på ett tag. Han och farbror polisen hade inte samma uppfattning om färgen på ett trafikljus i dag, och för att understryka sin ståndpunkt så behöll mannen i uniform kollegans körkort. I gryningstimma på väg till ett litet byggprojekt så bar det sig så illa. Håhåjaja.

Jag väljer att se det positivt. En bil mindre på gatorna, en majorna-bo mer på spårvagnen och (möjligen) en Synccykel mer på cykelbanan.

Alla sätt att minska bilkörandet är bra, utom de dåliga
(rödljuskörning är lite mittemellan tror jag)

5 reaktioner på ”Sync goes miljövänligt på riktigt

  • Nja, stackarn vet jag inte.

   Han har synnerliga problem att kombinera bilkörning och telefonerande. Det kan ha varit en mugg dålig Statoilkaffe inblandad också. Hans simultanförmåga är tveksamt bra, trots att det vi säljer och utför så duktigt är samordning och splitvision. Bara bra att togs ur trafik 🙂

 1. Huva!

  Man får väl ändå säga att det är tur ni bor i storstan. Här uppe är man rökt om kortet ryker.

  I somras byggde vi under semestern och en av byggarna kommer glidande i sin bil med en mycket ung och supersöt blondin vid ratten. Jag (och mina icke pk fördomar) trodde direkt att han raggat upp någon flickstackare hälften så gammal som honom för att ha något att roa sig med under sommarmånaderna. Så var det ju inte – naturligtvis. Nej han hade fått anställa henne som chaufför då han blivit av med kortet. Dyrköpt erfarenhet på mer än ett sätt.

  • Eftersom kollegans bilåkande inte är helt behovsanpassat och att Sync kämpar hårt för att inte få en sexistisk framtoning, så blir det ingen blondin anställd häromkring.

   Men han tackade för tipset 😉

 2. Pingback: Detta är ett byggprojekt, Berra (av många) « Sync Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s