Jobba, jobba, jobba

Den här veckan känns lite grann som en bortamatch mot Trelleborg – onödig, regnig och oavgjord. Så här långt i alla fall.

I söndags var jag smått taggad av av köra igång igen efter en månads ledigt. Visst. Måndagens offensiva outande på bloggen var helt ärligt. Men nu tar det emot.  Asså, va fan. Gå upp på morgonen? Gå och lägga sig på kvällen? Sjukt tråkigt att anpassa sig till det.

Det vägs upp av att träffa sköna människor och se byggen som rör sig. Det är på pluskontot. Plus att vi snart sjösätter en ny verksamhet under eget namn och att nya uppdrag ligger på lut. Och så förstås i morgon …

Thåström är em av min ungdoms hjältar. Köpte Ebbas vinyl Kärlek och Uppror i mellanstadiet, sen har vi haft ett ”fritt” förhållande, jag och Pimme. Några konserter, första gången 1983 (?) i Alingsåsparken av alla ställen(!). Imorgon ses vi igen i Slottskogen.

(Prince är också bra. Och Robyn)

Annons

2 reaktioner på ”Jobba, jobba, jobba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s