Ny grej på Syncbloggen – filmrecension

Ja, det har vi inte gjort förut här på bloggen. Recenserat filmer. Närmare bestämt byggfilmer.

För att få referensramarna tydliga så tycker jag att Pulp Ficktion av Tarantino är världens bästa film i konkurrens med David Lynchs Wild at Heart. När lammen tystnar och Memento kommer strax efter. Såg Matrix igen nyligen. inte så mycket byggrelaterat kanske. För att påminna om övriga prioriteringar i Syncreligionen så är logistik på byggen också en viktig grej för oss. Och naturligtvis en lagon dos lokalpatriotism gällande staden jag växt i.

Så, med det i ryggen så är följande glädjande – jag har sett en ny byggfilm. Producerad av företaget Bygglogistik. Dehar växt fram under ungefär samma tid och samma stad som jag verkat i byggbranschen, de har gjort en hel del bra grejor. Oklart om det gäller filmproduktioner dock 🙂

Den senaste LogNet är en historia helt utan dialog, den saknar all form av handling och har ett tveksamt musikval. Allt detta gör den till en av de bästa filmerna nånsin i genren Byggfilmer. Däremot är budskapet välbehövligt och viktigt. Grattis.

Betyg 3 av 5 lyftkranar

—–

Bonusmaterial:

Lokalpatriotismen är väld dold på hemsidan i form av illa dold göteborgshumor.

Ansvarsfriskrivning: Svensk Bygglogistik AB vill å det skarpaste fördöma på vilket sätt den lille goe förarlöse trucken i filmen framför sitt gods, i detta fall en mjukvarulåda. Detta speglar på inget sätt verkligheten då vi hanterar våra kunders gods, vare sig när vi själva kör trucken eller har inhyrda proffsfirmor inom gebitet. Tids nog skall vi säkert få pli på honom.
Annons

En reaktion på ”Ny grej på Syncbloggen – filmrecension

  1. Hehe, ni kanske kan ha er göteborgsheder i behåll för det verkar vara filmat här i stan på stockholmsarenan?

    Men, men…bara det inte går till så här 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s