Upp och ner i Göteborg

Det känns lite skönt ändå att senaste härvan i Göteborg inte berör byggbranschen. Än så länge, får vi väl säga. Fattas bara att någon i projektet köpt trappnosar av en i övrigt klanderfri entreprenör 🙂

Det framstår som lite klantigt att först skicka faktura, sen kreditera och skriva om med friserat innehåll utan att begripa att en ekonomiavdelning kan upptäcka detta. Den typen av hantering sköter vi betydligt bättre i byggbranschen (även om det påminner om en rolig incident).

För övrigt försöker GP tipsa om att vi skall laga lätt mat till julbordet. Ironi att jag igår kväll gjorde en matlista till Syncs stora Julknytkalas som är tuuungt. Eller – vi har faktiskt både grönsallad och knäckebröd 😉

—–

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s