Han duger som rörläggare också

Världen är liten och Twitter är mindre ändå. Förra veckan fick jag ett meddelande från en John Andersson. Kopplade inte först, den enda John jag känner är en skånsk, högljudd rörläggare som vi hade skoj med på det där speciella jobbet. Det ärr fem år sen nu.

Men visst serru, @_JohnAndersson vara den tokfan. Det var skoj, han messade sitt nummer och finns numera åter i kontaktboken. Dety är en rolig kille med sjuk humor och märklig förmåga att sprida könsord omkring sig på ett ändå helt trevligt sätt.

Sen för en stund sen, när jag skulle lämna tandborste till sonen hemma hos grannen så ser jag samma rörläggare på 50″-skärmen. HAn var med i The Voice i TV4.

– – – – –

Vi hoppas förstås att det går bra och att Carola coachar fram rörkrökarn till att bli en ny, något överårig men dock, Justin Bieber. Sannolikt är Carola mer härdad än man tror, hoppas det, annars har hon fått något att bita i.

Om inte så duger han som rörläggare också. Riktigt bra faktiskt. 🙂

– – – – –

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s