Det borde bli andra bullar, ganska snart

Jo, Sync skall ju bygga träningsanläggning kanske. Vi får se, vi hoppas på det i alla fall.

Halva Sync har faktiskt ett träningskort (som betalas med autogiro). Om man slår ut det han betalt hittills, alltså 200 kr/mån sen i januari, på den enda gången han faktiskt varit där så blir det….? Det blir …..? Eh, 2 000 kr per träning.

Det måste komma in gott med kosing till den verksamheten. Autogiro och dåligt samvete i kombination måste dra in miljoner till den näringen.

————

Den andra halvan av Sync slarvade med maten torsdags. Jo, jag började med ett par mackor i bilen på väg till tåget, sen en skinksmörgås vid tio. Sen gick vi på gratislunch och blev inte riktigt mätta. (Har kommunen så dåligt med stålar att man inte kan ordna riktig mat till ens till oss? Sorgligt.) Sen jobbjobbjobb, springa till tåget hem, hämta på skolan, hämta på dagis. Skithungrig så dags. Riktigt jobbigt var det.

Klockan är 17.35, åttaåringen skall till scouterna om 55 minuter. Vi har 10 minuter hem (och ingen mat hemma), 12 minuter till McDonalds (=mat direkt). Svårt val, men jag är sjukt hungrig så vi åker till donken, jag beställer Megamenyn (eller Jubileumsditon eller var det nu var?). Dubbla BigMac i allafall. Jag slukar den första innan barnen ens har ordnat färdigt med ketchup, sugrör och vem som skall ha vilken leksak. Den smakar ljuvligt.

När jag börjar på den andra burgaren så är suget mer dämpat, jag kan till och med andas lite mellan tuggorna. Då säger min alltid lika vältajmade åttaåring:

Pappa, jag kommer ihåg när du åt sådär mycket mat som man inte blir så tjock av. När vi träffade moster Laila så sa hon att du nästan försvunnit. (smickrande)

Det var då det. Ungefär ett år sen. Sync hade gjort en personalminskning och jag hade tappat 16 kg. Hälften av det jag hade tappat då har jag tydligen hittat någonstans igen. Dumt.

Jag avslutade min andra BigMac med stigande avsmak, dåligt samvete och en äckelmättnadskänsla värre än vanligt.

————

Slutsats
På måndag har alla på Sync träningskort och då skall vi ner  i kostnad per träning. Jag lovar. Ner under tusenlappen skall vi. Promise.

4 reaktioner på ”Det borde bli andra bullar, ganska snart

    • Tack 🙂

      tänker nog ändå svettas bort lite, jag vill inte ensam bära oket att vara ”tjocka släkten” bland alla tunnisar. Tur att din man finns så jag inte är helt själv över 0,1 ton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s