Jag vill skvallra – men jag får inte

Så är det.

I mitt jobb får jag vara med när det är hemligt. Tissel och tassel. Den oinsatte anar inte hur många turer det kan vara i ett byggprojekt innan det blir synligt resultat. Fastigheter som köps och säljs, detaljplaner som hänger upp sig och nya idéer som måste prövas.

Folk undrar ju ibland  man de gör på banken efter klockan tre. Det är en liten fråga i universum om man jämför med frågan om vad byggbranschen gör i ett par år innan det faktiskt spikas och skruvas på bygget.

Hursomhelst. Häromdagen kom en fråga om ett projekt som lät så roligt så vi nästan ville starta upp och jobba gratis, helt allvarligt. Så kul alltså. Kan det projektet bli av så är det en jackpot. För Sync, för mänskligheten, byggbranschen och för den här bloggen. Möjligvis också lite credd till de inblandade inför den stundande Pärleporten.

Åååh, vad jag vill skvallra om detta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s