Nuff said

Detta är en byggblogg med vissa inslag av privatliv. Jag slipper därför blogga om melodispektakel och annat. Det finns andra som gör det, både bloggar och twittrar, märkligt många som som inte gillar skiten men tydligen ändå måste titta.

Det finns en som sammanfattar detta klockrent. Go gubbe från Götet.

Nuff said.

Annons

En reaktion på ”Nuff said

  1. Morsning! Då är vi i alla fall två personer, som förvånas över fenomenet ”jag hatar det men jag måste titta för att kunna snacka skit om det sedan”. Till saken hör att jag själv varken gillar eller ogillar melodifestivalen utan snarare har ett ganska svalt förhållande till prylen som sådan. Följaktligen kan jag både ha och mista Pernilla, Anna, Andreas och allt vad de heter.

    Känner för övrigt igen mig i dina beskrivningar av familjelivet kontra jobbet, som ibland tar lite väl mycket tid. Ibland kan familj-jobb-ekvationen vara oerhört svår att få ihop. Dåligt samvete på alla fronter kan dessutom vara riktigt besvärligt att behöva hantera mer eller mindre kontinuerligt . . .

    Keep it up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s