Goda utsikter för Sync (II)

Fredagen började med Statoilkaffe och macka med västkustsallad på tåget 5.50. Gott, onyttigt och dyrt.

Sen byggmöte på en liten arbetsplat. JAg är projektledeare, tre privatpersoner är kunder som köper en totalentreprenad gemensamt i ett bostadsrättshus. Krångligt+ Japp, det tog månader att skriva avtalen kors och tvärs. Kunderna höll på att tappa sugen på vägen.

Nu är det frid och fröjd och bullar på bordet. Vi hade andra byggmötet idag, jag har inte varit på plats på ett par veckor, och stämningen härligt gemytlig. Kaffe och gliringar, kunderna hade blivit bästisar med snickarn. Bygget ligger på tidplan, inga stora överraskningar ekonomiskt.

Utsikten kan inte klaga på. Från ett panoramfönster får de boende utsikt över hela staden Göteborg. man kan ha det sämre.

——

Dagen fortsatte på ett projekt som är i princip klart, men med lite besk eftersmak. Lite kvar på finish, lite kvar på finess, en del kvar att tjata om.

——

Dagen slutade med ett kort telefonsamtal med en förfrågan om en attackuppdrag av den mest smickrande sorten. Den sortens uppdrag som inte får bloggas om och knappt synas.  Lägg till den invit vi fick till lunch igår, ett långt och roligt uppdrag. Hösten blir rolig på Sync 🙂

——

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s