Ibland får man ta inkonsekvenserna

Vi har besökt en kund och också Gävles trevliga stadsarkitekt och byggnadsinspektör. Det är småmysigt på något sätt att besöka andra städer, allt verkar så mycket lättare, alla verkar glad att få göteborgare på besök. Två dar är lagom också, det blir summa två lokala luncher och en trött kväll på krogen. Vi gick ut för att ta en öl, som man säger. Det blev bara en. Sen var det läggdags.

Vi satte oss på tåget från Gävle för en stund sen och slog upp var sin dator som goda byggkonsulter/arbetsmyror. Kollegans dator säger att den behöver ”inkonsekvenskontrolleras”. Ironiskt nog med tanke på hans ordningssinne och att han säljer just ordning och reda.

Jag säger – ”Sådan herre, sådan hund”

——

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s