Idag kl 17 – Förnedring i byggbranschen

Jo, asså…det finns anledningar att jobba i byggbranschen….

—–

Jag har ju testat det där med motionscykel i grupp med svängig musik och en besvärande pigg person som skriker att man skall ta i i hittepå-uppförsbacken. Spinning. Inte min grej riktigt, lite för mycket fysisk ansträngning på en gång.

Nåväl. Idag har beställaren på ett projekt ordnat en taklagsfest som blandar gammal och nytt.

Det nya är att det är obligatorisk spinning.
Detta dessutom inför allmänhetens ögon mitt gågatan i stans största köpcenter. Om jag fattat det hela rätt så har man ett evenemang där man samtidigt skall sälja bostäder till nästa etapp av projektet. Hur vårt pinsamt offentliga cykelpass skall hjälpa till att sälja bostäder fattar inte jag, möjligen satsar man på lyteskomik fullt ut.
(tror det kommer se ut som en svensexa fast för trettio brugummar samtidigt…)

Det gamla är Palace.
I folkmun kallat Jurasic Park för att det mest besöks av skräcködlor. Betänk nu att det fick öknamnet när filmen med samma namn var populär (jag var drygt tjugo då och lammkött i sammanhanget). Senast (mars 2011) jag var på Palace på ett ”studiebesök” så var det fortfarande samma klientel, de hade bara blivit lite mer i min ålder. Nu är det ju ett gäng snickarpojkar som knappt gjort slut på sitt sista barnbidrag med på kalaset så jag ser detta som en form av erfarenhetsåterföring till en ny generation. Kvalitet framför allt.

I morgon är en annan dag. Ses söndag.

—–

Annons

En reaktion på ”Idag kl 17 – Förnedring i byggbranschen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s