Syncbloggen lovar inget

Nej, det är ingen idé.

Ingen idé att lova att blogga om saker som jag sen inte hinner med. Jag har ju en rad ämnen på kö i dåliga-samvets-banken. Ena gången lovade jag att bevisa för beställaren Viktoria att ÄTA-arbeten är till nackdel även för entreprenörer, en annan gång lovade jag att göra en utförlig bloggserie om byggkalkylerande, en tredje gång var jag kaxig nog att utlova en doktorsavhandling om kundanpassning i bostadsprojekt. Av det blev det intet.

(jag gör en paus för kommentaren – ”skyll dig själv” – det känns välförtjänt)

– – – – – –

Syncbloggen tjänar inget annat syfte än att jag skall få skriva av mig lite om allt som snurrar i skallen på mig. Jag har bestämt mig för att bloggen inte skall bli en belastning, ett måste-göra eller en plats för krystade inlägg för att hålla  skenet uppe. Hösten 2011 har det varit betydligt glesare mellan inläggen, just därför. Så det är glädjande ändå att det är såpass goda siffror på årsredovisningen från WordPress.

Tack för det 🙂

– – – – – –

Men självklart satsar vi på ett friskt byggblogg-år 2012 – eller hur?
Rotpartnern, Mats på Byggtjänst, Byggidioterna, Robert på Archicon, Jens på DipartDan Engström, Kunskapsflöde och alla andra som knyter an till byggbranschen. Några som kan bli intressanta men ännu inte kommit igång på allvar är Boverket bloggare, ett intressant gäng helt klart.

Den avgående chefen för Byggvärden, Fredrik Karlsson, har lovat fortsätta sin bevakning från ny adress på Ny Teknik, det gillar vi. Kanske kommer det en ny kraft in på blogg-planen när den nya chefredaktören tar vid. Hoppas på det 🙂

– – – – – –

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s