Sync lovar alla ett gott nytt år

Sync lovar mycket, levererar en det mesta, missar ibland.

Det är grymt skönt att ha ett alias, att kunna prata och skriva om sig själv i tredje person. Det gäller i och för sig bara på nätet. I verkligheten är Sync ett företag där vi är flera som jobbar, ungefär tre. Det är jag djupt tacksam för.

2012 kan bli året där vi räknar in ytterligare en eller två i den gruppen. Vi pratar om ett par personer just nu, vi pratar med dem under januari hoppas jag. Kanske kanske kanske blir det allvar på riktigt och inte bara i bloggen.

Prognosen för 2012? Det står och väger men kan bli tokmycket at göra i januari och februari. Det kan bli mer lagom också, det avgörs på måndag. Ett onödigt segt avslut på ett uppdrag är snart i hamn. Byggstart av ett mindre, men inspirerande, uppdrag den förste februari. Rätt många lagom stora uppdrag som rullar och går. Ett tio år gammalt projekt som nyligen dammats av ligger på bordet och kan blir året utmaning på flera sätt :). En vind i centrala Göteborg står och väntar. En lokal, nästan lika centralt, kan bli årets höjdpunkt för Sync.

Men. Vi vet att det fort kan bli annorlunda förutsättningar för vår verksamhet. Investeringsviljan är god, men signalerna från några beställare är att bankerna är njugga och att nya projekt har svårt att få finansiering. Det kan bli tokstopp och apati eller räntesänkning och ny fart under stålhätteskorna. Det kan också rulla på ungefär som nu.

Vi får se. Det blir spännande. Vi lovar dock inget.

Just nu lovar jag inte mer på bloggen heller. Jag har redan ett antal löften att uppfylla (Viktoria – jag har inte glömt 🙂  )

I stället önskar vi gott nytt år till byggbranschenfolket och alla andra.

– – – – –

Gott Nytt År 2012 🙂

– – – – –

(Jag vill inte uppmana till dumheter, men det här var ett av de mest innovativa och idiotiska exprimenten jag sett. Precis i min smak)

Annons

En reaktion på ”Sync lovar alla ett gott nytt år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s