Oups – det var inte meningen att bryta tystnaden

Det har varit tyst här på Syncbloggen väldigt länge nu. Vi får se om jag får anledning att blogga om orsaken. Jag har skrivit mängder men det passar sig inte att publicera här.

Den som följer bloggen via RSS eller mail kanske fick ett par lösa skott mot sig nyss. Det var så att jag satt och pillade med de inlägg som stannat som utkast och några av dem gick oavsiktligt iväg ofärdiga.

Det finns mycket att blogga om i byggbranschen, förhoppningsvis kommer vi igång snart igen.

Tjolahopp. Typ

– – – – –

P.S.

Jag blev extra sorgsen igår när jag hörde att mina barn inte får sjunga nationalsången i skolan på avslutningen. Förstå mig rätt nu – jag skiter i nationalsången som sådan, den är mossig. Men likväl är det skamligt att svartskjortorna har stulit den och och gjort alla landets skolchefer ängsliga över att få en rasistdebatt istället för blommor som sommarlovspresent.

Det roligaste som hänt på sistone annars är väl att jag inför den stundande EM-fotbollen fått en blågul One-Piece med SWE tryckt över hela torson.  Här kan Sverigedemokraterna få problem. När jag klämt in mina bleka 108 kg i en lite för trång helkroppspyjamas så inser alla att vi behöver invandringen.

Att bevara Sverige svenskt med den bilden på näthinnan blir otänkbart, vi måste blanda upp genpoolen snarast. Funderar på att ha den på mig på skolavslutningen i protest.

It´s hot!

(helkroppsbilder saknas fortfarande och för internets skull kanske det är bra)

Annons

2 reaktioner på ”Oups – det var inte meningen att bryta tystnaden

  1. Skönt, jag blev liksom rädd att du hade så lite att göra att du hunnit producera tre inlägg samma dag – jag hann få dåligt samvete för mina glesa försök till blogg ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s