God fortsättning 2013

Jullovet är slut. Tyvärr barn, dag att gå till skolan.

Skolan som tagit för vana att ha studiedag första dagen och alltså börja med att ha stängt. Där ligger vi lite efter i byggbranschen, gubbarna på byggena har inga (eller väldigt få) studiedagar.

Jag är ju konsult så det är ingen som märker skillnad på om jag tar studiedag eller leker kontor eller vad jag gör. Nästan. Så idag skall jag rensa i Inkorgen, avsluta saker som inte hanns med innan jul och ringa runt och kolla framtiden. 2012 kommer inte glömmas bort i första taget, inte bara positivt tyvärr.

Framtiden är ju ändå roligast, normalt sett. Nu finns det ju lite väl många olyckskorpar som kraxar högt och visst är det darrigt på sina håll, men jag hoppas för egen del att det blir full fart i några nya projekt ganska snart. En verkstadsbyggnad med udda tekniklösningar, en råvind på exklusiv adress som skall bli riktigt coola lägenheter, en kåk i hippsterkvarteren som skall byggas om till 15 bostadsrätter, några KA-uppdrag och annat smått.

Det och en uppsträckning på kosthållningen. Den kollega jag jobbat med under hösten har en diet av Hönökaka och falukorv, varvat med ostmackor med sprutmarmelad av tveksam kvalitet. Hans ämnesomsättning kan tydligen hantera det. Min kropp är annorlunda.

2013-01-07 05.45.38

Ägg, sallad, frukt. Det skall nog bli bra ändå.

– – – – –

Annons

2 reaktioner på ”God fortsättning 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s