40-årskrisen kommer närmare…

… när Bruce Springsteen kan sälja ut tre konserter utan att jag ens vet att han kommer till Sverige. Nå, det kan jag leva med men nyss fick jag SMS från bröderna i som är i Helsingborg på långhelg med Eldkvarn. De meddelar glatt att MAuro Scocco och Tomas Andersson Wij står i baren och stärker sig. Nu när gammelfarbröderna i Eldkvarn rullat igång så toppar de laget med sina kompisar. Fan vet om inte Peter LeMarc kommer också.

Jag har sett vad som kan hända när LeMarc och Eldkvarn kommer upp tillsammans. Och Mauro Scocco är gravt underskattad som rockare. Jag såg Ratata 1987 på Varbersg Fästning, det var bland det tyngsta jag sett av något svenskt band. Han är en av landets bästa låtskrivare också, klipper in klassikern Jackie nedan.

Faktiskt kan jag få samma känsla när vi drar ihop våra kontakter på ett bygge. Glada skratt och vänner som träffas efter lång tid isär, och samarbetet fortsätter som om det aldrig varit avbrott. Sync har just nu en beställare som befinner sig mitt i denna känsla av kärlek och samhörighet med en massa coola byggjobbare. Krögarn som vi hjälper har vett på att uppskatta enkelheten i att ringa den man litar på. Han ser att det blir resultat, och han har riktigt roligt själv.

Annons

2 reaktioner på ”40-årskrisen kommer närmare…

  1. det gör ju inte mig yngre precis.
    Funderade vidare på vilka gästartister det kunde bli, Freddie Wadling kunde ge nytt liv åt Alice, Kajsa Grytt skulle ge Kärlekens Tunga en viss tyngd.
    Springsteen kunde också vara ett alternativ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s