80% är alltså nöjda?

Läser i GP om att var femte hyresgäst störs av ljud från grannar.

– Inte fler? säger jag då.

Vi som bygger bostadshus sitter och kivas om ljudklass B eller C, vi bygger ett rum med lite bättre klass för att BBR säger att man skall det. Vi lägger ner duktigt med pengar på ljudisolering vid ombyggnader där det ofta är knepigt att lösa på ett rationellt sätt. Som hyresgäst i landshövdinggehus så var jag ganska störd av att höra grannens prat genom ventilationen som ett mummel, det gick ju inte att höra vad de sa 😦

Därför tycker jag det är roligt att fyra av fem ändå verkar nöjda 🙂

Om man läser kommentarstråden i GP´s artikel (det är egentligen en rip-off från Hem&Hyra) så är det uppenbart att vissa tycker det är outhärdligt och vissa rycker på axlarna och säger att det faktiskt är sånt man får acceptera. Som livet självt då.

—–

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s