Konferensrapport (mest för revisorns skull)

Jo Sync är på konferens.

Tre medelålders män i en stuga i en öde by i Danmark. Man kan nog med viss säkerhet säga att själva definitionen av lågsäsong är Danska semesterbyar vid havet vecka 9. Lägre än Glocalnet på sin tid.

Stugan är egentligen ett hus med femton bäddar, en pool och bubbelbadkar och bastu förstås. Eftersom som vi summa summarum lämnat 7 barn hemma i Sverige har vi en del att förklara när vi kommer hem och visar bilderna. För våra barn är Danmark lika med en mängd olika badplatser, det är ett land som man inte åker till utan sina barn alltså.

Eftersom i runda slängar 67% av närvarande medelålders män är gravt förkylda och en lite klen i största allmänhet så har vi dessutom grovt missbrukat denna situation. Vi badade inte igår!

Nåväl. Nu var det inte det som var ämnet för detta inlägget utan att vi måste börja motivera vissa utlägg. Vad som är avdragsgillt vet vi inte riktigt i dagsläget men 2 500 kr för mat till tre lagom tjocka män i drygt två dygn är väl rimligt?

Vi började med fruktfat, de känns viktigt.

Sen slängde jag ihop en snabb pasta med strimlat biffkött, piripiri, mycket vitlök och färsk pasta.

På kvällen igår blev en sjömansbiff, detta eftersom det är viktigt med mycket kolhydrater när man sitter still så mycket som vi gör här

Idag gjorde jag en liten snabb frukost med en fritata (på sjömansbiffpotatisresterna med rätt mycket västerbottenost och några ägg), bacon och dyr-juice från Brämhult.

—-

Tro det eller ej – vi återkommer med mer mat från byggbranschens mest hemlagade konferens just nu 🙂

—–

Uppdatering efter att revisionsarbetet påbörjats:

Annons

3 reaktioner på ”Konferensrapport (mest för revisorns skull)

  1. Alla dessa rabatter, fick ni de för trevlig uppsyn, eller var det någon form av muta? 😉

    Annars är det väl branschkutym att kreditera rabatterna separat, så man har ett bättre kvitto att visa upp för sina omkostnader 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s