Utsiktfrånetttak

Jag saknar Utsikt från ett tak. Bloggen.

I brist på Calles byggrapportering så får jag rycka in. Utsikt från ett annat tak, typ.

I Västra Frölunda i Göteborg. Ett område som väl tyvärr blivit känt hos resten av Sverige som ett dåligt ställe att parkera sin bil om man inte absolut vill ha den medium to well done. Det är synd för Västra Frölunda är ett fint ställe.

Jag snurrade ett varv på taket.

—–
Det händer mycket i Frölunda. Förutom bilbränder så byggs det mycket, det växer så det knakar. Massor med nya bostäder, sanslöst mycket ny butiksyta i shoppingcentrat Frölunda Torg, det byggs nytt och det byggs om i alla sorters lokaler.

Sync är gravt insyltat i bygget av 39 st nya bostadsrätter. Från taket på vårt bygge kan man se 8-9 fasta byggkranar på andra byggen, idag var det dessutom 3 mobilare inom synhåll. Det är fullt fart i the hood vad gäller byggen i alla fall.

—–

(Bildserien ovan startat mot norr och vrider medsols, det var med andra ord inget roligt väder i Borås, knappast Kungsbacka heller men utåt kusten var det fint:) )

—–

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s