Skärpning gubbar? Skärpning allihopa kanske?

Jag tillhör den ironiska generationen och uppskattar på något sätt att  artikeln i Branschnyheter den 1 april. Stadskontoret har konstaterat att byggbranschen inte verkar förbättra sig något nämnvärt.  Inte ens några år efter rapporten ”Skärpning gubbar!” (SOU 2002:115).

Det ironiska ligger både i att det är samma gamla skit vi släpar omkring på, men roligare är att det rubriceras som branschnyheter. Old news. Skåpmat. Vad var det jag sa?. Det är inte svårt att raljera runt det ämnet en stund.

Hade det inte varit första april hade jag gått på det.

Annons

2 reaktioner på ”Skärpning gubbar? Skärpning allihopa kanske?

  1. Statskontoret kallar den nya utredning ”Sega gubbar…”. Det råder inte brist på humor i alla fall.

    Skämt åsido så tycker jag rubriken på både den gamla och nya utredning är missvisande. Det låter som byggbranschens problem är gubbarna på bygget. Inget kan ju vara mer fel, det är ju vi andra döskallar som planerar, ritar och bestämmer som ställer till de dyra felen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s